مقادير العجينة:
3 أكواب دقيق
نص كوب زيت نباتي
نص كوب لبن زبادي
ملعقة كبيرة خميرة
3 ملاعق طعام مسطحة سكر
ذرة ملح
ماء للعجن
ملاحظة هاامة:
تعجن العجينة باليد لمدة 10 دقائق على الأقل او 8 دقائق بالعجانة و تغطي و تترك لتختمر و يتضاعف حجمها
نفرد العجينة و لازم تكون رقيقة شوية حوالي 5 ملم و نقطعها دوائر صغيرة
ودا شكل العجينة بعد ما اتخمرت واتفردت
ودا شكل القطاعة اللى عملت بيها الدوائر(ممكن تعملى بأى كوباية عندك)
بعد ما اختمرت العجينة شكلتها دوائر صغيرة و نحشيها بشوكولاته كادبورى و صفيتها في الصينية و خبزتها
قبل ما تخبزيها حطي عليها بالفرشاة بيضة مخفوقة عشان تلمع وسمسم وحبة البركه (ان أمكن)
ودى شكلها بعد ما شكلت العجينة ورصيتها
ودى صورها بعد ماطلعت من الفرن بأشكالها المختلفة
الشكل البيضاوى
المصدر : منتدي فتكات
العضو : كابتن نودي